Jezero: Ubio pogrešnu ženu, pa pucao sebi u glavu FOTO

Goran Obradović foto: S. Garić
Jezero: Ubio pogrešnu ženu, pa pucao sebi u glavu FOTO

Jezero - Mladen Danilović (30) iz Đumezlija kod Jezera greškom je ubio Biljanu Paić (40) iz Vrbasa u Srbiji, u svadbenom salonu "Apolon" u Prisoju u petak oko tri časa poslije ponoći, a potom je počinio samoubistvo pucajući iz puške sebi u glavu.

Ubijena Biljana Paić bila je zamjenik predsjednika opštine Vrbas u Srbiji i sa još dvojicom funkcionere ove opštine nalazila se u posjeti opštinama jugozapadnog dijela Srpske.

Oni su došli sa pozivnicama za predstavnike ovih opština na susret Krajišnika iz ovog kraja, koji treba da bude održan u Vrbasu.

Vlasnik svadbenog salona "Apolon" je načelnik opštine Jezero Dušan Šajin.

Jedan od gostiju, koji je želio da ostane anoniman, a koji je u četvrtak uveče bio u kafiću "Apolon", ispričao je da se Danilović duže vrijeme zabavljao sa konobaricom Bojanom, koja je tu radila i navodno je trebalo da se vjenčaju.

- Vidio sam ih da su zajedno sjedili i pričali, a Mladen je djelovao normalno i nije bio pijan. Kada sam otišao malo prije zatvaranje objekta, ostali su zajedno. Šta se kasnije događalo, nije mi poznato, ali je ovo tragedija za Jezero - ispričao je pomenuti gost.

Poslije tragičnog događaja policiju u Jezeru i Mrkonjić Gradu obavijestile su konobarice koje su boravile u sobi pored koje je spavala Paićeva. Kad su došli, zatekli su stravičan prizor, u sobi je bila ubijena žena, a u hodniku tijelo Danilovića.

- Najvjerovatnije je da je Danilović nakon što se posvađao sa konobaricom Bojanom otišao kući, uzeo pušku i došao s namjerom da nju ubije. U objektu je bila smještena delegacija iz Vrbasa, koja je spavala na istom spratu. Paićeva je greškom legla da spava u sobu koju koristi osoblje kafića - ispričao je izvor blizak istrazi.

On je dodao da su konobarice, kada su vidjele da je njihova soba zaključana, otišle na spavanje u drugu sobu.

- Danilović je došao ljut i provalio vrata sobe u kojoj je mislio da spava njegova djevojka. Čim je ušao, ispalio je hitac iz lovačke puške u Paićevu, koja je spavala, a kako je u sobi bio mrak, nije primijetio da to nije njegova djevojka. Kada je vidio da je ubio pogrešnu ženu, izašao je u hodnik i pucao sebi u glavu - istakao je naš izvor.

Iza Paićeve je ostalo troje maloljetne djece.

Mještani u šoku

Mještani Jezera ostali su šokirani kada su saznali za tragediju, jer je objekat "Apolon" udaljen dva kilometra od te opštine.

- Iznenađen sam tragedijom. Poznavao sam Danilovića, bio je dobar mladić i nikada ne bih mogao da pomislim da će počiniti ovako nešto. Nikada nije pravio probleme, niti imao sukobe sa policijom. Šta je bio motiv da se odluči na ubistvo, ostaće tajna - rekao je Živko Đukić, mještanin Jezera.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana