Oduzeli kuće, stan, računare i štampače

M. Mi.
Oduzeli kuće, stan, računare i štampače

Banjaluka - Dvije kuće vrijedne skoro pola miliona maraka, stan od 145.000 maraka i dva automobila najvrednija je trajno oduzeta imovina u Srpskoj u ovoj godini.

Agencija za upravljanje oduzetom imovinom RS samo u ovoj godini trajno je oduzela imovinu vrijednu 664.786 maraka.

Kada se pogleda struktura te imovine, najveću vrijednost imaju dvije kuće, i to 479.863 marke. O ovim vrijednim nekretninama još nije donesena odluka o raspolaganju.

Takođe, trajno je oduzet i jedan stan čija je procijenjena vrijednost 145.453 marke i o kojem još nije donesena odluka o raspolaganju. Ista sudbina zatekla je i dva automobila koja su vrijedna 22.000 maraka, od kojih je jedan ustupljen Ministarstvu unutrašnjih poslova RS, a za drugi još nije donesena odluka o raspolaganju.

Na sajtu Agencije za upravljanje oduzetom imovinom navedeno je da se među oduzetom imovinom nalazi i parking mjesto vrijedno 13.738 maraka, te kućište računara čija je vrijednost procijenjena na 1.745 maraka.

- Vrijednost ostale imovine, među kojom su fiskalna kasa, tri laptopa i šest štampača manja je od 1.000 maraka. Takođe, oduzeto je i 40 maraka, koje su uplaćene na račun javnih prihoda RS - navedeno je na sajtu Agencije za upravljanje oduzetom imovinom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana