Kovačević: Postoje indicije ko bi mogao stajati iza napada

N1
Kovačević: Postoje indicije ko bi mogao stajati iza napada

Banjaluka - Novinar BN televizije Vladimir Kovačević izjavio je da ''postoje indicije ko bi mogao stajati iza napada na njega'', ali nije profesionalno da o tome govori dok istraga traje.

Ovaj napad je kvalifikovan kao pokušaj ubistva, a banjalučka policija uhapsila je jednog od napadača Marka Čolića.

Kovačević je za televiziju “N1” rekao da se osjeća dobro, da ima vrtoglavice izrazivši nadu da neće osjećati trajne posljedice.

''Još uvijek imam sporadične vrtoglavice, a doktori kažu da je to normalno. Mnogo je bolje nego prethodne sedmice, odmaram i oporavljam se, nadam se da neće biti trajnih posljedica'', rekao je Kovačević za pomenutu televiziju i dodao:

''Svi mi negdje u podsvijesti imamo da radimo rizičan posao. Vjerujem da nisam jedini koji razmišlja o tome, ali da je to normalno, nije normalno''.

 Prema njegovim riječima, istragu će smatrati završenom tek kada budu poznati nalogodavci.

“Ja imam nekih indicija o kojima ne bi bilo profesionalno da govorim jer istraga još uvijek traje i zvanično motiv nije poznat. Rekao sam da neću smatrati da je istraga završena dok se ne sazna ko su nalogodavci. Ono što sasvim odgovorno i jasno tvrdim, ne može postojati ličan motiv, jer čovjeka koji me napao ne poznajem i prvi put sam čuo za njega kad je uhapšen”', naglasio je Kovačević.

Podsjećamo, dva nepoznata mladića krajem augusta su u banjalučkom naselju Obilićevo pretukli novinara BN TV Vladimira Kovačevića. Nakon napada, uhapšen je Marko Čolić. Njemu je, u međuvremenu, određen jednomjesečni pritvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana