H&M otvara prodavnicu u Banjaluci, raspisan konkurs za prijem radnika

klix.ba
H&M otvara prodavnicu u Banjaluci, raspisan konkurs za prijem radnika

Svjetski poznata kompanija Hennes & Myuritz (H&M) raspisala je konkurs za prijem radnika na nekoliko pozicija u Banjaluci, što potvrđuje kako poznati švedski lanac prodavnica odjeće ostvara svoju poslovnicu i u Banjaluci.

Sudeći prema oglasima na Posao.ba, kompanija H&M traži direktora sektora, blagajnika, prodavača, menadžera prodavnice i pravnika. H&M traži po jednu osobu za svaku od ovih pozicija.

"Sve što je dosad poznato jeste da oni dolaze u Banjaluku te da kreće regrutacija i odabir novih radnika. Lokacija prodavnice te bilo kakve dodatne informacije nisu poznate. Onoliko koliko piše u oglasima za posao, toliko je i nama poznato", kazala je za klix.ba menadžer Erna Saljević iz agencije Posao.ba.

Kako se navodi u oglasima za posao, H&M traži otvorene, organizovane, ambiciozne i optimistične radnike koji imaju veliku strast prema modi i liderske osobine. Potrebno je dobro poznavanje engleskog jezika, a svi kandidati moraju biti u mogućnosti putovati u druge zemlje.

"H&M dolazi u BiH. Brend H&M ima svoje fanove širom svijeta i prešao je dug put od prve prodavnice koju je otvorio davne 1947. godine u švedskom gradu Vasterasu. H&M kompanija okuplja više od 171.000 kolega različitih nacionalnosti širom svijeta te ima više od 4.700 prodavnica na 69 tržišta. Trudimo se imati najbolje jer najviše brinemo o našim vrijednostima", navodi se u oglasima za posao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana