Врата глуме у Арт клубу отвара Данка Жугић

А. М.
Врата глуме у Арт клубу отвара Данка Жугић

Бањалука - Арт клуб "Простор", смјештен у стану у Кордунашкој 22 на чијим вратима стоји презиме Умјетност, нову сезону почиње квалитетним садржајима и различитим умјетничким радионицама.

Већ сутра од 18 часова међу зидовима овог простора у служби стваралаштва почиње "Глумачка терапија", коју ће водити глумица Данка Жугић, два пута седмично у трајању од 90 минута.

- "Глумачка терапија" обухвата рад са групом од десет полазника који имају жељу да своју мисао и емоцију искажу и каналима кроз глумачке вежбе ослобађања. Кроз вјежбе маште, покрета и глуме испричаћемо истину, а истина и искреност су оно најдрагоцјеније на сцени. Сви који буду жељели да погледају какве је плодове дао овај процес, моћи ће то да виде у завршном перформансу - објаснила је Жугићева.

Само дан касније оне заинтересоване за испољавање мисли на папир, кроз процес креативног писања, упознавање са добрим и лошим примјерима, провешће Бранкица Раковић.

- Разговараћемо о насловима, техникама промоције, а потрудићу се да доведем и колеге госте који ће пренијети своја искуства. Писаћемо много, креативно и у добром расположењу. Радионица ће трајати мјесец, два пута седмично, такође од 18 часова - најавила је Раковићева.

По завршетку ових, слиједе радионице фотографије, стрипа и илустрације, сликарства и боди арта о којима ће екипа из Арт клуба "Простор" на вријеме дати више информација.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана