У Котор Варошу промовисано књижевно стваралаштво Тање Ступар Трифуновић

Срна
У Котор Варошу промовисано књижевно стваралаштво Тање Ступар Трифуновић

Котор Варош - У которварошкој Народној библиотеци промовисано је књижевно стваралаштво Тање Ступар Трифуновић и представљени њен роман “Сатови у мајчиној соби” и књига пјесама “Размножавање домаћих животиња”.

Трифуновићева, која пише и успјешно објављује већ 20 година, је врло пажљивом селекцијом од три поетска рукописа сачинила књигу “Размножавање домаћих животиња”.

“Љубав, бол, туга, живот, смрт, заноси и разочарења - сва књижевност је о истим стварима јер су оне битне за човјека. Нови су начини на које се из садашње перспективе и властитог искуства живљења враћамо универзалним темама”, навела је Трифуновићева.

У оквиру синоћње промоције директор Народне библиотеке Котор Варош Бојана Васић уручила је признања и награде за најбоље читаоце у прошлој години, као и бесплатну чланарину за наредну годину.

“Награђивањем најбољих читалаца трудимо се да подстакнемо наше суграђане да долазе у библиотеку и читају књиге, а посебно се трудимо да сарадњом са школама приближимо књиге дјеци”, рекла је Васићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана