Сутра почињу Дани позоришта у Братунцу

Срна
Сутра почињу Дани позоришта у Братунцу

Братунац - Кабареом "Ја пјевам свој блуз" Горана Султановића у Братунцу ће сутра почети културна манифестација "Дани позоришта" која ће трајати до 15. априла.

Кабаре ће бити изведен у 19.00 часова у Дому културе, који је организатор ове манифестације.

Према ријечима директора Дома културе Радована Петковића, овај културни програм је поклон братуначкој публици, односно љубитељима позоришне умјетности и улаз за свих шест представа, колико ће бити изведено, биће бесплатан.

"Захваљујући позитивном пословању у прошлој години и уз помоћ спонзора обезбиједили смо средства и одлучили да организујемо жДане позориштаж да би тако обагатили културну понуду и садржаје у овом мјесту", изјавио је Петковић Срни.

У уторак, 11. априла, у 20.00 часова Позориште младих из Зворника извешће представу "Ожалошћена породица", док ће се глумци-аматери Љубовијског драмског позоришта представити у сриједу представом "Горчило, јеси ли то дош'о да ме видиш".

У другој половини седмице, у четвртак у 20.00 часова, наступиће Позориште "Маслачак" из Бијељине које ће извести представу "Кафина, цура фина", а у петак, 14. априла, Нинослав Ћулум ће извести монодраму "Петар Пепо Бандић", док ће се на затварању манифестације, у суботу, 15. априла, братуначкој публици представити глумци овдашњег Аматерског позоришта "Милица Топаловић" представом "Поздрави неког".

Прва и последња представа у оквиру овог програма почеће у 19.00 часова, а почетак остале четири предвиђен је за 20.00 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана