Шта је са посљедњим филмом Робина Вилијамса?

Б92, Daily Tekegraph
Шта је са посљедњим филмом Робина Вилијамса?

У биоскопе би 2015. године требало да стигне филм „Absolutley Anything", који режира Пајтоновац Тери Џонс, али је питање да ли ће се на одјавној шпици наћи и име недавно преминулог глумца Робина Вилијамса.

Премда је научнофантастична комедија „Absolutley Anything" већ означена као „посљедњи филм Робина Вилијамса", још увијек је неизвесно да ли ће редитељ Тери Џонс у коначну верзију филма уврстити и Вилијамсов учинак.

Наиме, Џонс је режирао филм у којем главни јунак, наставник кога игра Сајмон Пег, открива своје супермоћи, док пет чланова Летећег циркуса Монитја Пајтона, укључујући и Џонса, играју ванземаљце.

Вилијамс је у филму позајмио глас наставниковом псу, који има необично важну улогу у филму.

„Нисам сигуран да ли је Робин завршио свој дио снимања. Он је позајмљивао глас мом псу и надам се да је све снимљено до краја, јер би била велика штета да га немамо у филму", каже за Дејли телеграф глумац Сајмон Пег. Наравно, у свему томе постоји извесна доза туге, али сигуран сам да оно што је снимио садржи довољну дозу његове генијалности."

Недавна вијест о Вилијамсовој смрти затекла је Пега на премијери његовог другог филма „Hector and The Search For Happiness ".

„То је ужасан губитак. Он је би неко за кога смо сви претпостављали да је ведар и бескрајно срежан човјек, али очигледно то није био", изјавио је Пег.

Продуценти филма Бил Џонс и Бен Тимлет издали су кратко саопштење у којем се наводи да је Вилијамс у цијелости завршио свој посао.

„Насупрот појединим наводима, можемо да потврдимо да је Робин Вилијамс завршио процес снимања гласа за улогу пса Дениса. Сви у тиму смо ужаснути тужним вијестима и шаљемо наше саучешће Робиновој породици", стоји у њиховом допису медијима.

Британски дистрибутер филма „Absolutley Anything", компанија Lionsgate UK ", у кратком саопштењу није жељела да потврди, ни да оповргне гласине о томе да ли ће се коначна верзија поменутог остварења имати и Робина Вилијамса међу потписаним глумцима.

Филм је тренутно у фази постпродукције а у биоскопе би требало да стигне слиједеће године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана