Пробудила се Неда Арнерић

Агенције
Пробудила се Неда Арнерић

Неда Арнерић, велика српска глумица која је у уторак у тешком стању довезена на Војномедицинску академију, сада је стабилно и даље прима неопходну терпију.

Арнерић ће и даље остати на лијечењу у ВМА, гдје се налази од сриједе увече када је довезена у бесвијесном стању.

“Арнерић није животно угрожена, али је још на интензивној терапији. Прима сву неопходну терпију, инфузије, а њено стање нон-стоп се прати”, каже извор “Блица”.

Како сазнаје “Блиц”, глумица је видно нерасположена, али се није бунила када су јој лијекари објаснили да још не могу да је пусте на кућно лијечење.

Неда Арнерић је хоспитализована у сриједу, око 21 час, када ју је возило Хитне помоћи довезло у ВМА, гдје је примљена на одјељење токсикологије у јако тешком стању.

Да нешто није у реду, према сазнањима овог листа, те вечери схватио је глумичин брат, који ју је упорно звао телефоном и није могао да је добије.

“Неду су затекли како лежи на поду. Екипа Хитне помоћи убрзо је дошла по позиву и Неда је одвезена у ВМА”, наводи извор “Блица”.

За сада нема више званичних детаља о узроцима због којих је Неди Арнерић позлило.

Подсјетимо, средином децембра прошле године преминуо је Недин супруг др Милорад Мештеровић, а о информација о томе доспјела је у јавност у јануару, јер је Неда то испричала тек најближем кругу пријатеља.

Неди Арнерић је прошле године на Фесту уручен “Београдски победник” за изузетан допринос филмској умјетности, а на овогодишњем Фесту се приказује филм “Алекси” Барбаре Векарић, у коме игра позната глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана