Preminuo muž glumice Nede Arnerić

B92
Preminuo muž glumice Nede Arnerić

Suprug poznate srpske glumice Nede Arnerić preminuo je još sredinom prošlog mjeseca, ali je ona tu informaciju tada podijelila samo sa najbližim prijateljima.

Nedin suprug Milorad Mešterović (65) sredinom decembra izgubio je bitku sa teškom bolešću. U braku su bili punih 35 godina, a da je preminuo, ona je potvrdila za hrvatske medije.

"Istina je. Moj suprug je preminuo. Tuga koju osećam je neopisiva", kratko je odgovorila ona.

Mešterović je bio poznati doktor i predsjednik Svetskog udruženja stručnjaka maksilofacijalne hirurgije. Nedina i Miloradova ljubavna priča dostojna je filmskog scenarija pa se njihovog susreta legendarna filmska diva rado prisjećala u intervjuima.

"Bio je to 1981. godine. Moj muž došao da pogleda predstavu ‘Mušica’ u pozorišu ‘Dvorište’. Nakon predstave otišli smo na večeru, posle večere smo se zbližili i počeli da živimo zajedno posle samo nekoliko dana. Imala sam sreću. Pre toga sam isprobavala svašta jer ne treba se vezati za neke ljude koje znamo iz škole. Imam mnogo prijateljica koje su se udale za svoje momke iz škole i sve što su imale u životu je taj jedan muškarac", prepričavala je Neda Arnerić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana