Predstavljena aplikacija “Banski dvor”

M. M.
Predstavljena aplikacija “Banski dvor”

BANjALUKA - Android aplikacija “Banski dvor” zvanično je predstavljena javnosti u crvenom salonu Banskog dvora Kulturnog centra.

Aplikacija će svim korisnicima omogućiti da prate sva kulturna dešavanja u ovoj ustanovi i da na lak i jednostavan način dobijaju informacije i obavještenja.

- Besplatna aplikacija je poklon softverske kompanije “codecentric” i to je poklon ne samo našoj ustanovi, nego svima onima koji vole kulturu i umjetnost. Putem ove jednostavne aplikacije svi zainteresovani će moći da prate programe, književne, muzičke i likovne u Banskom dvoru. Jednostavna je i pregledna i pruža suštinske informacije o svim dešavanjima - rekao je Mladen Matović, direktor Banskog dvora Kulturnog centra.

Predstavnik kompanije “codecentric” Dragan Jović je objasnio da su bili inspirisani radovima na uređenju ovog objekta, te da je namjera bila da aplikacija bude doprinos sređivanju Banskog dvora na svim nivoima.

- Prilikom izrade aplikacije imali smo dva cilja, a to je da aplikacija bude jednostavna za upotrebu i da sadržaj bude pregledan, vidljiv i jasan - kazao je Jović.

Vizuelno jednostavnog rješenja, sa osnovnim podacima o dešavanjima, aplikacija pruža mogućnost filtriranja prema ličnim interesovanjima.

- Objave su svrstane u različite kategorije, pomoću kojih će korisnik moći da isfiltrira objave i da se pretplati na obavještenja. Fokus je bio na praktičnosti aplikacije - objasnio je Jović i dodao da je sama aplikacija dio društveno odgovornog poslovanja kompanije kojim je spojeno korisno i dobro.

Aplikacija je dostupna za skidanje u “Google Play” prodavnici.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana