Неду Арнерић спасли на ВМА, познато чиме се отровала

novosti.rs,
Неду Арнерић спасли на ВМА, познато чиме се отровала

Здравствено стање глумице Неде Арнерић, која је у сриједу увече примљена на Војномедицинску академију, стабилизовано је терапијом коју прима од доласка у ову установу, потврђено је “Новостима” у ВМА.

Како смо незванично сазнали, глумица је на пријему у ову установу имала алкохол у крви, који је у комбинацији са лијековима против депресије довео до тровања. Већ током ноћи, коју је провела на ВМА пошто ју је брат у бесвјесном стању пронашао у стану, љекари су успјели да јој стабилизују виталне функције.

Велику звијезду југословенске кинематографије спасао је брат када је, забринут што му не одговара на позиве, обио врата и ушао у стан.

Само два дана прије трагичног догађаја позната глумица је била на сцени Београдског драмског позоришта, гдје тумачи једну од главних улога у представи “Игра парова”, у режији Милице Краљ. Како Новости сазнају у БДП, представа је протекла у најбољем реду.

“Сви глумци су били расположени и ведри, укључујући и Неду, која није показивала било какве здравствене тегобе”, казали су у БДП.

Иначе, средином децембра, глумица је остала без супруга, познатог доктора Милорада Мештеровића, који је преминуо послије дуге борбе са тешком болешћу. Прије три године у њиховом стану на Врачару догодио се још један трагичан догађај када је Неда пала са терасе на трећем спрату и том приликом озбиљно повриједила кичму. Њен пад дјелимично је ублажила надстрешница, иначе су посљедице могле бити кобне.

Послије вишемјесечног опоравка, славна глумица се вратила свом позиву, па су је гледаоци могли видјети у неколико позоришних представа, али и у филму “Алекси” хрватске редитељке Барбаре Векарић који је прије само неколико дана промовисан на Фесту. Ово је Недин повратак филму послије неколико година паузе, а у драми “Алекси” наша глумица и Аљоша Вучковић играју родитеље главне јунакиње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана