Музичка грозница уз Рок симфонију

Александра Глишић
Музичка грозница уз Рок симфонију

Бањалука - Таласи позитивне енергије праћени гласовима и музицирањем талентованих музичара, чланова бањалучке групе "Рок симфонија", испунили су велику салу Народног позоришта РС, гдје је јединствени састав одржао два концерта у једном дану.

"Рок симфонија" већ двије године доказује да попут магнета привлачи публику у цијелом региону, а огромно интересовање за наступе у националном театру потврђује да Бањалучани уживају у сваком њиховом наступу. Улазнице за оба концерта, која су одржана у суботу, распродате су у рекордном року.

Састав групе се незнатно мијењао, а оснивачи кажу да ову занимљиву музичку причу желе да прошире.

- "Рок симфонију" има и нове чланове који су из Србије што је освјежење и публици се јако свиђа - рекао је оснивач "Рок симфоније" и гитариста Драган Моцоња.

Публика је имала прилику да ужива у наступу гдје је на позорници Народног позоришта РС свирало 50 чланова оркестра уз неколико гостујућих свирача.

Као и на претходним наступима музичари су дали све од себе, што су они који су дошли да их слушају добро препознали. Препуну салу позоришта захватила је права музичка грозница, а утисци публике послије концерта били су изузетно позитивни.

- Предиван концерт, уживали смо, ово је изузетан музички догађај. Слушала сам их и прошле године и све су бољи - рекла је Бањалучанка која долази на све наступе "Рок симфоније".

У публици је било људи и из других градова, а музичари ће ускоро обрадовати све обожаваоце у Сарајеву.

Осим бројних планова и пројеката очекује их и снимање спота, али и велики концерт пред сарајевском публиком у априлу. Сви који су их бар једном слушали пожељеће да то опет учине, јер су њихове обраде највећих свјетских, али и домаћих хитова вриједне пажње.

Преговори за наступ у Мостару

На концерту "Рок симфоније" у Центру "Скендерија" у Сарајеву 14. априла требало би да наступе и "Прљаво казалиште", "Пилоти" и "Електрични оргазам". Такође, у преговорима су и за наступ у Хрватском дому "Херцег Стјепана Косаче" у Мостару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана