Иван Босиљчић наступио у Прњавору са Пар стихова за нас

Иван Босиљчић наступио у Прњавору са Пар стихова за нас 12.03.2018 10:37 | Срна

Прњавор - Глумац Иван Босиљчић представио се публици у Прњавору ауторским пројектом "Пар стихова за нас" у којем, како је рекао, кроз музичку исповијест и стихове познатих пјесника говори понешто о себи, дјетету, љубави, браку и животу.

Музичко-поетско вече "Пар стихова за нас" режирано је као комбинација популарних музичких тема, филмске музике, руских романси, савремене поп музике и поезије највећих књижевних имена.


"Програм је направљен тако да бисмо се сусретали. У Београду играм много представа које се не могу жмакнутиж из града због чега сам направио овај лепи, мали састав да бисмо могли да се сусрећемо са људима лицем у лице, и што је најбитније да се радујемо", рекао је Босиљчић синоћ Срни.

Он је навео да многи сматрају да је "Пар стихова за нас" програм за женски дио публике, али да он заправо крије у себи причу из мушког угла и одређене поруке и мушкарцима.

Босиљчић је рекао да га је реакција публике у Дому културе у Прњавору, који је био испуњен до посљедњег мјеста изненадила, иако је већ имао прилику да наступа у Прњавору.

"Нешто је овдје жсазрелож, људи бурно реагују, можда зато што је музика у питању, па је публика била некако саживљена, баш сам пријатно изненађен. Одлазим одавде дирнут", рекао је Босиљчић.

Гостовање Босиљчића један је од културних догађаја који ће до краја марта бити организовани поводом обиљежавања Дана општине Прњавор.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица