Hit komedija Indigo gostuje u Mostaru: Problemi savremenih žena oživljeni na sceni

A. M.
Hit komedija Indigo gostuje u Mostaru: Problemi savremenih žena oživljeni na sceni

Mostar - Hit komedija "Indigo", u kojoj uloge tumače poznati srpski glumci Branislav Lečić, Danica Maksimović i Marija Vicković biće izvedena sutra uveče u velikoj dvorani Hrvatskog doma Hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Komad po tekstu Duška Premovića i u režiji Branislava Lečića, koji se u predstavi pojavljuje i kao glumac, govori o ženama u savremenom svijetu, njihovim svakodnevnim problemima u trci s godinama, ljubavlju i uspjehom, prikazano kroz odnos dviju koleginica, dominantnih žena koje godinama dijele radni prostor.

Dijeleći radno mjesto, naizgled dijele i sudbinu. Poslove obavljaju revnosno i profesionalno, dok su im privatni životi u rasulu. Muškarac koji se pojavljuje u njihovim životima izvući će jednu od njih iz začaranog kruga svakodnevice.

Predstava "Indigo" obišla je skoro cijeli svijet, a put do Mostara pronašla je zahvaljujući, između ostalog, i sponzorima koji su to omogućili. Generalni sponzor izvođenja ove predstave u Mostaru je kompanija "m:tel", koja je još jednom dokazala svoju odgovornost prema društvu i zajednici u kojoj posluje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana