Хит комедија Индиго гостује у Мостару: Проблеми савремених жена оживљени на сцени

А. М.
Хит комедија Индиго гостује у Мостару: Проблеми савремених жена оживљени на сцени

Мостар - Хит комедија "Индиго", у којој улоге тумаче познати српски глумци Бранислав Лечић, Даница Максимовић и Марија Вицковић биће изведена сутра увече у великој дворани Хрватског дома Херцега Стјепана Косаче у Мостару.

Комад по тексту Душка Премовића и у режији Бранислава Лечића, који се у представи појављује и као глумац, говори о женама у савременом свијету, њиховим свакодневним проблемима у трци с годинама, љубављу и успјехом, приказано кроз однос двију колегиница, доминантних жена које годинама дијеле радни простор.

Дијелећи радно мјесто, наизглед дијеле и судбину. Послове обављају ревносно и професионално, док су им приватни животи у расулу. Мушкарац који се појављује у њиховим животима извући ће једну од њих из зачараног круга свакодневице.

Представа "Индиго" обишла је скоро цијели свијет, а пут до Мостара пронашла је захваљујући, између осталог, и спонзорима који су то омогућили. Генерални спонзор извођења ове представе у Мостару је компанија "м:тел", која је још једном доказала своју одговорност према друштву и заједници у којој послује.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана