Џони Штулић: Све сам пjесме направио себи

Танјуг
Џони Штулић: Све сам пjесме направио себи

Некадашњи фронтмен групе "Азра" Бранимир Џони Штулић, који је протекле недjеље напунио 64 године, у интервјуу сарајевском "Дневном авазу" из Холандије у којој живи и ради, изјавио је да му "није драго" што се "толика прашина на интернету подигла за његов рођендан", како је оцijенила ауторка интервјуа.

Она је поводом текстова који су се појавили на порталима о томе шта која "Азрина" пjесма значи коме ју је посветио, упитала Штулића шта се тачно крије иза пjесме "Грација", подсjећајући га да је једном приликом рекао да та пјесма није посвећена ниједној жени.


"Ја сам све пjесме направио себи. Нема везе да ли се она зове Мона Лиза или Лариса. Да Винчи је иза тога. Да Винчи - мислим на себе. Пас лаје због себе, а не због села. Кад човjек нешто каже, он мисли на себе, сецира себе, а приписује другом. А шта друго зна осим себе", рекао је Сстулић.

На констатацију новинарке да га "људи не заборављају", Сстулић је казао да "никад у животу није назвао нормалан човjек који, рецимо, ради нешто, већ све неки лезилебовићи, како год узмеш".

"Ја сам на Јутјуб канал ‘петровицпетар’ ставио сигурно 80 одсто својих пjесама. Не волим их ја тамо, сигурно, двадесетак, а остало није нешто битно. Али имају све то, али они се праве луди, сваки понаособ би хтiо да он има све моје пjесме на свом сајту. Јер, то му је једини начин, иначе је нико и ништа. И они се крваво боре за моје, а с лакоћом губе своје, и земљу, и државу и пасош. И шта год хоћеш. Крваво се боре за оно што није њихово", навео је Сстулић.

Он каже да му није "није драго" ни у вези са коментарима на интернету да је "Џони Штулић најбољи музичар свих времена на простору бивше Југославије".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана