Други Дани позоришта у Братунцу од 26. до 30. марта

Срна
Други Дани позоришта у Братунцу од 26. до 30. марта

Братунац - У Дому културе у Братунцу ће у понедјељак, 26. марта, почети други "Дани позоришта", у оквиру којих ће бити изведено пет представа.

Директор ове установе Радован Петковић рекао је да ће манифестација бити отворена 26. марта у 20.00 часова представом "Примадоне" у којој играју познате београдске глумице Тања Бошковић и Рада Ђуричин.


"Циљ нам је да ове године фестивал искористимо за промоцију културе и локалног Омладинског позоришта жМилица Топаловићж које ће одиграти двије представе", навео је Петковић.

Након отварања фестивала наредних дана услиједиће наступ Позоришта младих из Зворника са представом "Грађанин племић", затим братуначких аматера који ће извести комад "Капетан Пиплфокс".

Четврте вечери фестивала представиће се аматери из Љубовије осавремењеним текстом познатог драмског комада "Сумњиво лице", а фестивал ће затворити Позориште младих Братунац монодрамом "Огледало".

Све представе почињу у 20.00 часова, а цијена улазница је двије КМ. Фестивал организује братуначки Дом културе, уз подршку општине Братунац и Радне јединице "Сасе компаније "Грос".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана