Дедић: Љубавни романи које углавном читају жене

Срна
Дедић: Љубавни романи које углавном читају жене

Бањалука - Београдска књижевница Весна Дедић рекла је да све своје романе представља као љубавне и да су њени читаоци углавном жене, иако у посљедње вријеме има и све више мушкараца читалаца.

"Кључ успјеха мојих романа је у ствари што се моје читатељке заљубљују у мушкарце јунаке. Увијек је један много добар фрајер и можеш га вољети, а други је битанга", истакла је Дедићева вечерас на књижевном дружењу у Народној библиотеци Републике Српске у Бањалуци.

Дедићева је рекла да је у мају ове године у Београду промовисан њен роман "Ничија", који је имао великог одијека код читалаца.

Она је рекла да реакције на хиљаде жена овог региона које су јој се обраћале преко "Фејсбука", на улици и промоцијама, ма колико да су лијепе, успјешне и добре, показује да су све већински врло тужне и невољене, као и да је јаз између мушкараца и жена на овим просторима без обзира којег су годишта велики и изазива тугу и код једних и код других.

Књижевном дружењу присуствовала је директор Народне библиотеке Републике Српске Љиљана Петровић-Зечић, угледни културни радници, представници медија и многобројни грађани Бањалуке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана