Centar za kulturu Prnjavor: Veče smijeha sa Ivanom Bekjarevim

Agencije
Centar za kulturu Prnjavor: Veče smijeha sa Ivanom Bekjarevim

Prnjavor - U Centru za kulturu u Prnjavoru održano je veče komedije pod nazivom “Smeh, samo smeh” sa poznatim glumcem Ivanom Bekjarevim.

Bekjarev ovaj program izvodi od svoje 16. godine, uz stalne izmjene, što ga svrstava u najizvođenije.

- Izvodio sam ga po celom svetu, gde god ima naših ljudi. Žao mi je što nisam precizno beležio, jer ne verujem da je ijedna predstava igrana češće i više - rekao je Bekjarev.

On je naglasio da je predstava kod publike uvijek dobro prihvaćena, jer govori tekstove ozbiljnih književnika.

- Tekstovi jesu smešni, ali su i autorizovani tekstovi ozbiljnih umetnika i pisaca. Ja sam od toga napravio jedan koktel program, u kojem ima i inserata iz nekih mojih uloga, namenski pisanih za ovakvu vrstu programa - kazao je Bekjarev.

On je dodao da poseban dio zauzimaju oni biseri koji su sačuvani zahvaljujući Vuku Stefanoviću Karadžiću i da to publika najviše voli.

Bekjarev je pohvalio publiku u Prnjavoru, pred kojom je glumio u nekoliko navrata, rekavši da je dobra i stručna i da umije prepoznati poruku svake priče.

- Za glumca nema ništa gore nego kada publika gleda komediju, a ne pada joj na pamet da se nasmeje. Glumci su retko kad jednoglasni, ali svi će reći da je mnogo teže igrati komediju od drame, jer komedija zahteva tu povratnu reakciju publike - kazao je Bekjarev.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana