Центар за културу Прњавор: Вече смијеха са Иваном Бекјаревим

Агенције
Центар за културу Прњавор: Вече смијеха са Иваном Бекјаревим

Прњавор - У Центру за културу у Прњавору одржано је вече комедије под називом “Смех, само смех” са познатим глумцем Иваном Бекјаревим.

Бекјарев овај програм изводи од своје 16. године, уз сталне измјене, што га сврстава у најизвођеније.

- Изводио сам га по целом свету, где год има наших људи. Жао ми је што нисам прецизно бележио, јер не верујем да је иједна представа играна чешће и више - рекао је Бекјарев.

Он је нагласио да је представа код публике увијек добро прихваћена, јер говори текстове озбиљних књижевника.

- Текстови јесу смешни, али су и ауторизовани текстови озбиљних уметника и писаца. Ја сам од тога направио један коктел програм, у којем има и инсерата из неких мојих улога, наменски писаних за овакву врсту програма - казао је Бекјарев.

Он је додао да посебан дио заузимају они бисери који су сачувани захваљујући Вуку Стефановићу Караџићу и да то публика највише воли.

Бекјарев је похвалио публику у Прњавору, пред којом је глумио у неколико наврата, рекавши да је добра и стручна и да умије препознати поруку сваке приче.

- За глумца нема ништа горе него када публика гледа комедију, а не пада јој на памет да се насмеје. Глумци су ретко кад једногласни, али сви ће рећи да је много теже играти комедију од драме, јер комедија захтева ту повратну реакцију публике - казао је Бекјарев.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана