Andrija Milošević šarmirao Banjalučanke

Danijela Stokanić
Andrija Milošević šarmirao Banjalučanke

Šalama i muzičkim hitovima popularni glumac Andrija Milošević šarmirao je brojne Banjalučanke koje su pratile izvođenje kabarea "Kontraditore".

Glumac je zajedno sa prijateljima Danijelom Cerovićem i Goranom Perišićem doveo do usijanja atmosferu u klubu "Tamaris", a publika je s njima horski pjevala popularne pjesme.

"Kontraditore" je premijerno predstavljen domaćim ljubiteljima dobrog zvuka koji su sa entuzijazmom dočekali Andriju i njegove muzičare, ali i članove banjalučke grupe "Intime". Domaći bend čine Ljubomir Perišić, Zoran Komjenović, Zoran Vujić i Aleksandar Mihić, koji su ispraćeni burnim aplauzom. Briljantne, duhovite i često nadrealne priče Andrije Miloševića predstavljaju i ironičan osvrt na trenutno stanje na domaćoj muzičkoj sceni.

On je na interesantan način iskombinovao elemente scenskog nastupa, muziku i stendap komediju, što je dočekano gromoglasnim smijehom. Poslije jednoipočasovnog nastupa Andrija je ispraćen ovacijama, a fanovi su u holu mogli da se upoznaju i fotografišu s njim, ali i da mu postave po jedno pitanje. Milošević je rekao da sa kabareom "Kontraditore", između ostalog, prolaze kroz jedan dio jugoslovenskog roka koji se banjalučkoj publici najviše dopao.

- Jugoslovenski rok u nekim momentima ima neke veze sa mojim tekstom - rekao je Milošević.

Učesnik kabarea i profesor gitare Goran Perišić kazao je da je ovo jedan od načina da vrijeme provodi sa svojim najboljim prijateljima iz djetinjstva, što ga dodatno motiviše da projekat osvježava novim detaljima.

- Koncept ovog kabarea je posljedica dugogodišnjeg prijateljstva. To su naši mali momenti u kojima smo se pronašli i pokušavamo da ih predstavimo na najbolji način - rekao je Perišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana