Andrija Milošević: Kabare Kontraditore uz buru smijeha

Cvija Mrkonjić
Andrija Milošević: Kabare Kontraditore uz buru smijeha

Banjaluka - Publiku kabarea "Kontraditore" očekuje red dobre muzike, red smijeha, vrlo je jednostavno. To nije klasični kabare, pa ljudima koji dođu neće biti dosadno.

Rekao je popularni glumac Andrija Milošević koji će gostovati 31. jula na tvrđavi "Kastel" u Banjaluci najavljujući  muzičko veče sa komičnom notom.

- Priču je za mene napisao poznati dramski pisac Stevan Koprivica, a od toga sam napravio neklasični kabare. Mi smo već jednom gostovali u Banjaluci i to je bilo zaista sjajno, s tim što sam ja sada napravio jedno drugarsko veče džu-rock muzike i tu me prate dva vrsna muzičara sa kojima pravim žurku na kojoj se ljudi opuštaju - kaže glumac.

Dodaje da se on između tih pjesama obraća publici uz komičnu priču.

- U suštini, ima mnogo interakcije sa publikom, gdje se mi smijemo, šalimo, a siguran sam da će ljudima koji budu u publici biti drago da se malo šalimo zajedno, da otpjevamo nekoliko pjesama i da uživamo te noći u Banjaluci - kazao je Milošević.

Prema njegovim riječima iako postoji scenario kao temelj on ga se mnogo ne pridržava već prosto uživa i razvija priču u zavisnosti od reakcija publike.

- "Kontraditore" je nastao jer smo Goran Perišić, Danijel Cerović i ja prijatelji iz djetinjstva, te smo htjeli da napravimo nešto kako bismo se više družili. Bukvalno smo tražili alibi da se više družimo i na kraju je to ispalo odlično - naveo je Milošević.

Podsjetio je da će sa njima nastupiti i muzičari iz banjalučkog benda "Intime", sa kojima će Andrija izvesti nekoliko pjesama, a poslije kabarea oni će se takođe predstaviti publici.

Nove uloge

Andrija Milošević kaže da ga očekuju uloge u novim serijama, kao i premijera "39 stepenika" u beogradskom Pozorištu "Boško Buha", kao i predstava "Ljubav" u "Zvezdara teatru".

- Mnogo je projekata za koje treba da se organizujem kako bih sve stigao do sljedeće sezone. Dobio sam poziv da radim i na jednoj seriji, melodrami. Očekujem da se serija "Budva na pjenu od mora" emituje u Srbiji, u pripremi je i treća sezona serije "Pevaj brate" - najavio je Milošević.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana