Сјајни момци подијелили публику у Бањалуци

Александра Глишић
Сјајни момци подијелили публику у Бањалуци

Бањалука - Глумачки трио Мустафа Надаревић, Сенад Башић и Емир Капетановић гостовао је у Бањалуци са хит представом "Сјајни момци" која је привукла бројне љубитеље комедије.

Као полазну тачку глумци су узели текст Нила Сајмона који су прилагодили балканској средини, а  Мустафа Надаревић је још једном доказао да је миљеник публике. Представу су извели у уторак увече на љетњој сцени новог комплекса у ресторану "Стара Ада", а популарност Надаревића и Башића из серије "Луд, збуњен, нормалан", била је прави мамац за публику.

- Свакодневица људи у нашем окружењу је доста тешка. Људима је много интересантније да гледају како политичари свађају, него ли да гледају глумце. Али, надам се да ће то проћи - рекао је Надаревић.

Додаје да му је драго што су послије више од 260 епизода епизода серије студио замијенили позоришним даскама.

Глумац Емир Капетановић признаје да му играње ове представе право задовољство.

- Сенад је мој професор, са Мустафом сам и прије радио "Луд, збуњен, нормалан". Једноставно, са великим професионалцима, добрим глумцима, човјек може и да добро глуми. Ниси усамљен на сцени, него је све заједничка игра, театарски чин који је добар - каже Капетановић.

Сва три глумца се слажу у оцјени да је представа "Сјајни момци" пун погодак и прилагођена различитим генерацијама. Мишљења људи у публици била су подијељена, а било је и оних који нису били ни најмање задовољни представом. Ипак, нико међу гледаоцима није остао равнодушан на наступ Мустафе Надаревића који свакој улози даје лични печат.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана