Представом “Црвени шешир” почели “Дани позоришта”

Срна
Представом “Црвени шешир” почели “Дани позоришта”

Братунац - Представом “Црвени шешир” у извођењу глумица Мине Лазаревић и Наде Блам у Братунцу су вечерас почели трећи традицонални “Дани позоришта”.

Публика ће током трајања манифестације сваке вечери моћи да погледа по једну представу.

Директор Дома културе Братунац Радован Петковић, који је званично отворио “Дане позоришта”, рекао да је циљ промоција културе и позоришта, те афирмација локалног Позориште младих “Милица Топаловић” које ће извести двије представе.

За сутра је предвиђен наступ позоришта “Маслачак” из Бијељине које ће извести дјечију представу “Пепа Прасе”, а у сриједу, 27. марта, биће одиграна представа “Хасанагиница” у извођењу Средњошколског центра Љубовија.

У четвртак, 28. марта, на програму је дјечија представа “Збуњена бајка” у извођењу Позориште младих “Милица Топаловић” из Братунац.

Током манифестације наступиће и аматерска позоришта из Бољеваца и Братунца, а у суботу, 30. марта, представу “Последња песма” која говори о посљедњим годинама живота књижевника Јована Дучића извешће глумци Маја Колунџија, Небојша Кундачина и Милан Зорић.

Манифестација ће бити затворена у недјељу, 31. марта, представом “Сироти мали хрчки”, у извођењу братуначког Позоришта младих “Милица Топаловић”.

Све представе почињу у 19.00 часова, а цијена улазница је симболичних двије КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана