Nikola Đuričko gostuje u Banjaluci

Agencije
Nikola Đuričko gostuje u Banjaluci

Banjaluka - Stendap šou Nikole Đurička "Sve što ste oduvek hteli da znate o Džoniju, a nikada niste smeli da ga pitate" biće premijerno izveden pred banjalučkom publikom 12. novembra u 20 časova u Banskom dvoru Kulturnom centru.

- Kada sam napunio 40 godina, jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim svoj stendap šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe, da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak - kazao je Đuričko o svojoj autorskoj predstavi.

Kroz prepoznatljivi humor Nikole Đurička publika će imati priliku, između ostalog, da vidi kako on odgovara na pitanja: Šta je morao da pjeva u prvom razredu, kako je izgubio četrdeset klinaca, kako i za koliko je prodavao putovanja na Havaje, zašto je pao balet, ali i zašto je nosio helanke. Ulaznice po cijeni od 15 KM u prodaji su od danas na blagajni Banskog dvora, svakog dana od 10 do 17 časova.

Izvođenje ove komedije u Banjaluci organizuju "Artnjork" i "Ljueen estrada".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana