Никола Ђуричко гостује у Бањалуци

Агенције
Никола Ђуричко гостује у Бањалуци

Бањалука - Стендап шоу Николе Ђуричка "Све што сте одувек хтели да знате о Џонију, а никада нисте смели да га питате" биће премијерно изведен пред бањалучком публиком 12. новембра у 20 часова у Банском двору Културном центру.

- Када сам напунио 40 година, једна од рођенданских одлука ми је била да направим свој стендап шоу. Много пријатеља ми је већ саветовало да то урадим, надам се да нису били само љубазни. Деветог јула сам напунио 43. Шта се десило и зашто ми је било потребно три године? Можда ме је живот мало прегазио? Знам поуздано да сам материјал имао све време спреман. Знам, такође, да сам био мало уплашен од непознатог. Но како год, ја наступам! Поклон ће бити ваш долазак - казао је Ђуричко о својој ауторској представи.

Кроз препознатљиви хумор Николе Ђуричка публика ће имати прилику, између осталог, да види како он одговара на питања: Шта је морао да пјева у првом разреду, како је изгубио четрдесет клинаца, како и за колико је продавао путовања на Хаваје, зашто је пао балет, али и зашто је носио хеланке. Улазнице по цијени од 15 КМ у продаји су од данас на благајни Банског двора, сваког дана од 10 до 17 часова.

Извођење ове комедије у Бањалуци организују "Артњорк" и "Љуеен естрада".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана