Емир Хаџихафизбеговић злоупотријебио Аудицију: Глумац умјесто скечева сервирао политички говор

Срна
Емир Хаџихафизбеговић злоупотријебио Аудицију: Глумац умјесто скечева сервирао политички говор

Београд - Култна сарајевска представа "Аудиција" у оригиналном глумачком саставу одиграна је у четвртак увече у београдском Центру "Сава", али су гледаоци остали згрожени понашањем глумца Емира Хаџихафизбеговића, који је на сцени одржао и политички говор.

Хаџихафизбеговић, који је играо Богољуба Шаулића, у једном тренутку се трансформисао у озбиљног лика, изговарајући ријечи из његовог манифеста: "Босна, моја једина домовина", који говори на политичким скуповима и почастима Армије РБиХ. Исти говор, али дужу верзију, одржао је на комеморацији у Сребреници, када је чак навео и да је војник Насера Орића, уз чије име се вежу злочини над Србима.

Незадовољни гледаоци су истакли да су огорчени, јер су људи који су дошли да гледају и слушају скечеве искоришћени као публика за политички наступ. Хаџихафизбеговић, међутим тврди да је на сцени изговарао текст представе.

 - Говорио сам о богатству и предностима мултикултуралног живота у БиХ - тврди глумац.

Ово није први пут да глумац коментарише политичку ситуацију у региону и изазива бурне реакције у јавности својим негативним ставовима о српском народу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана