Мелодије Рамиреза, Галијана, Хермоса испуниле Бански двор

А. М.
Мелодије Рамиреза, Галијана, Хермоса испуниле Бански двор

Бањалука - Све сале Банског двора Културног центра су „оживјеле“, захваљујући квалитетном програму и многобројној публици која га посјећује, а тако је било и на концерту ансамбла „Bandoneon Square“. Концерт је још један у низу догађаја који су дио програма обиљежавања 85 година постојања Банског двора.

Наступом су задовољни и чланови овог састава.

Атмосфера је била врло пријатна, а овим концертом, одржаним поводом јубилеја Банског двора, затворили смо нашу концертну сезону, коју смо започели концертом у Бањалуци, у склопу „Дана Владе С. Милошевића“, након којег смо имали два наступа на Фестивалу у Белфорту (Француска) - казала је виолинисткиња и вокал Милана Смиљанић.

У свој репертоар, додаје она, недавно су уврстили и нове композиције - Ариел Рамиреза, Рихарда Галијана, Горка Хермосе и  Готан пројекта, које је публика у четвртак увече имала прилику да чује.

Наравно,  подсјетили смо се и неких других, као што су композиције аутора - Астора Пјацоле, такође Рихарда Галијана и Готан пројекта, Роланд Диенса и осталих. Ми смо задовољни и самим наступом, и одзивом публике - додала је она.

Поред Смиљанићеве, ансамбл чине Дарко Ружичић - хармоника , Бобан Аџић - гитара, Ђорђе Бабић - контрабас, Зоран Вујић - удараљке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана