Nova erotska priča autorke “Pedeset nijansi” svoje junake dovodi na Balkan

Glas Srpske
Nova erotska priča autorke “Pedeset nijansi” svoje junake dovodi na Balkan

Nova knjiga autorke trilogije “Pedeset nijansi” E.L. Džejms biće objavljena u aprilu, saopštila je izdavačka kuća Vintidž buks.

Izdavač najavljuje da će nova knjiga E.L. Džejms “The Mister” biti “erotska ljubavna prilča” o seksu, bogatstvu i drugim zadovoljstvima, sa bogatim Londoncem koji “rijetko spava sam”, preneo je Asošiejtid pres.

Knjiga se odvija u Londonu, ruralnom Kornvolu na istoku Engleske i na Balkanu.

“Čitaocu predstavlja privilegovanog i mladog pripadnika engleske aristokratije Maksima Trevelija i misterioznu, talentovanu i lijepu Alesiu Demaći, koja je nedavno stigla u London s opasnom i problematičnom prošlošću”, naveo je Vintidž buks.

Džejms, čije su se knjige “Pedeset nijansi” prodale u više od 100 miliona primjeraka i pokrenule filmove vrijedne milijardu dolara”, rekla je da je “The Mister” moderna bajka.

“Baš sam uzbuđena što će ova strastvena nova romansa izaći u svijet”, navela je Džejms u saopštenju. Ona je rekla da je to priča o Pepeljuzi u 21. vijeku.

“Maksim i Alesia su me odveli na fascinantno putovanje i nadam se da će moj čitaoci biti oduševljeni ovom uzbudljivom i senzualnom pričom, baš kao što sam ja bila dok sam pisala i da će se, kao i ja, zaljubiti u njih”, rekla je Džejms.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana