Stižu Hali Beri i Otmica

Priredila: Aleksandra Glišić
Stižu Hali Beri i Otmica

Banjaluka - Novi film slavne holivudske glumice i dobitnice prestižne nagrade "Oskar" Hali Beri stiže 3. avgusta u domaće bioskope. Riječ je o ostvarenju "Otmica" reditelja Luisa Prijeta, u kojem Berijeva tumači lik majke kojoj otimaju sina u zabavnom parku.

Podaci pokazuju da u SAD svakih 40 sekundi nestane jedno dijete. Ova filmska priča govori o tome kako se takve stvari mogu dogoditi svakome, a slavna glumica pojavljuje se u ulozi žene koja sama i uplašena ne želi da prepusti sudbinu i život svoga sina otmičarima.

U ključnom trenutku glavna junakinja filma odluči da uzvrati. U napetoj trci protiv vremena, ništa ne može da je spriječi u nevjerovatnoj potjeri spasavanja života svoga sina.

Promotivni video-snimak prikazuje majku i njenog sina Frenkija kako uživaju u idiličnoj danu u zabavnom parku, prije nego što dječak nestaje. U potrazi za njim, žena koju tumači Berijeva vidi da njenog sina uvlače u zeleni automobil i kreće potjera očajne majke spremne na sve kako bi vratila nazad svoje dijete.

Jurnjava automobilima, pucnjava, noževi i lopate kulminiraju u rečenici glumice: "Uzeli ste pogrešnog klinca!"

- To je moj Arnold Švarceneger momenat - jaka sam sa lopatom - rekla je Berijeva o ovoj ulozi za "USA Today ".

Oskarovka je otkrila da nije morala mnogo da se muči kako bi joj ova uloga izazvala emociju, s obzirom na to da je i sama majka dvoje djece - kćerke Nale i sina Makea.

A da nije samo brižna mama, već i ona "opaka", pokazuje činjenica da su akcione scene u automobilima mješavina njene vožnje i kompjuterskog upravljanja na daljinu.

- Tu postoji mnogo njene vožnje, ali onu baš ludu vožnju ostavili smo profesionalcima - rekao je producent filma Lorenso di Bonaventura.

Honorari

Hali Beri je jedna od najbolje plaćenih glumica u Holivudu. Zaradila je 14 miliona dolara za film "Gotika", te istu svotu za film "Žena mačka". U julu 2007. dostigla je vrh popisa bogatih četrdesetogodišnjih poznatih žena magazina "In Touch ".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana