Стиже ново Смртоносно оружје?

Агенције
Стиже ново Смртоносно оружје?

Главни актери популарног серијала филмова "Смртоносно оружје", глумци Мел Гибсон и Дени Говер, и редитељ Ричард Донер разматрају идеју о снимању петог наставка те франшизе.

Наставак авантура детектива Ригса и Мерта је нешто о чему су поједини холивудски продуценти више пута размишљали током посљедњих десетак година.


Сам Мел Гибсон је, међутим, 2012. године, на питање "Да ли би пао у искушење да сними још један наставак 'Смротносног оружја'", одбацио такву идеју.

"Мислим да би то сада прије испало као некакав римејк. А и било би тешко замјенити Денија (71). Он је био одличан. Уопште, била је то одлична журка за све нас. И све је функционисало", рекао је Гибсон тада, додавиши да не жали за новим наставцима серијала.

Иако још увијек нема потврде да ће филм бити сниман, упућени извори наводе да би филм требало да режира Донер, док ће сценариста бити награђивани писац више ТВ серија Ченинг Гибсон.

Посљедњи филм из серијала снимљен је 1998. године, а ТВ серија "Смртоносно оружје", урађена на основу филмова, настала је 2016. године и тренутно се у САД емитује њена друга сезона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана