Славне даме у филмској пљачки Њујорка

Глас Српске
Славне даме у филмској пљачки Њујорка

Лос Анђелес - Дуго очекивани наставак "Океанове" трилогије под називом "Океанових 8" окупио је осам легендарних глумица.

Трејлер за комедију редитеља Гарија Роса обећава одличну забаву уз сјајну женску екипу.

Радња популарне франшизе која стиже у биоскопе на љето сљедеће године још није у потпуности позната, осим да ће славне даме извести невјероватну пљачку на Мет Гали у Њујорку.

Главне улоге у филму играју Сандра Булок, Кејт Бланшет, Ен Хатавеј, Минди Калинг, Авквафина, Ријана, Хелена Бонам Картер и Сара Полсон.

Сандра Булок је недавно открила да у филму глуми Деби Оушн, сестру лика Данија Оушна којег је глумио Џорџ Клуни.

Булокова је додала и да ће се окупити са својом женском екипом када њен лик изађе из затвора, што је приказано и у трејлеру филма.

Сценарио за филм редитељ Рос је радио заједно са Оливијом Милх, а на списку главних улога, гдје доминирају жене, нашли су се и глумци Мет Дејмон и Ричард Армитаж.

У најави за филм стоји да ће се у неким дијеловима појавити и позната манекенка Адријана Лима, пјевач Зејн Малик, сестре Кардашијан и водитељ Џејмс Корден.

Филм "Океанових 8" биће премијерно приказан 8. јуна, а филмски критичари му већ сада предвиђају одличну зараду.

Иначе, "Океанових једанаест" је филм Стивена Содерберга из 2001. и обрада истоименог хита из 1960. Содерберг је режирао два наставка, "Океанових дванаест" 2004. и "Океанових тринаест" 2007. године.

У претходним наставцима ове франшизе осим, Џорџа Клунија, играли су и Бред Пит, Мет Дејмон, Кејси Афлек, Џулија Робертс, Енди Гарсија...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана