Сале Синеплекс Паласa у новом руху за ужитак на свјетском нивоу

Јасмина Перишић
Сале Синеплекс Паласa у новом руху за ужитак на свјетском нивоу

Бањалука - Модеран биоскоп "Синеплекс Палас" са седам биоскопским сала, 1.100 сједишта, врхунским квалитетом слике, дигиталном и 3Д технологијом и сураунд звуком отворио је своја врата посјетиоцима на мјесту некадашњег мултиплекса "Палас" у самом центру града.

Овим је Бањалука постала први град у БиХ чији је биоскоп дио "Синеплекс" породице, аустријске компаније са биоскопским дворанама распоређеним широм региона.

Владимир Љевар, директор "Оскар филма", истакао је да је реновирањем биоскопа иза њега и његових сарадника остао велики посао који је изњедрио најбоље резултате.

- "Палас" је сада модернији и бољи за све наше посјетиоце. Имаћемо велики број наслова и надам се да ћемо привући још више посјетилаца у наше сале - рекао је Љевар на свечаном отварању "Синеплекса Палас".

Представник аустријског "Синеплекса" Кристоф Папусек изразио је задовољство што је партнерство са "Оскар филмом" омогућило пробој "Синеплекса" на БиХ тржиште.

- Дуго смо преговарали да уђемо у партнерство са господином Љеварем. Задовољство нам је што смо продрли на тржиште БиХ и Републике Српске. "Синеплекс" је групација са више од пет деценија искуства у овој области и у наредном периоду комбиноваћемо локално знање и искуство са интернационалним - рекао је Папусек.

Лавиринт ходника, који води до једне од сала смјештене чак испод кривог сата, говори колико је некадашњи мултиплекс "Палас" проширен. Изграђена је и приступна рампа за инвалиде, проширени су и уређени тоалети па цјелокупан простор пружа свјетски ниво и стандард. Уз богату понуду најпознатијих филмских остварења, "Синеплекс Палас" доноси и бројне погодности за своје посјетиоце. Међу њима су наградне игре, разне промоције, Породични дан, Ladies night, Man's night, Суперсриједа, Fan night, љубавна сједала у сали два, организација рођендана и многе друге.

И најпознатији бањалучки глумац и редитељ Никола Пејаковић за реновирани "Палас" имао је само ријечи хвале.

- Требао нам је и раније овај биоскоп. Љевар се једини у Бањалуци бави тим послом и колико је могао, толико је и урадио. Подигао је стандард и свака му част - рекао је Пејаковић.

Све присутне званице са одушевљењем су разгледале реновирани простор на свечаном отварању биоскопа, а мјеста за било какве замјерке није било.

Филмови

Након коктела и свечаног отварања "Синеплекса Палас" званице су имале прилику да у новим салама погледају филмове "Мумија" и "Пирати са Кариба - Салазарова освета", који су од јуче на редовном репертоару. Поред ових, на репертоару је још 12 наслова свих жанрова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана