Патуљци са насловних страна 25. јануара у биоскопу VIDEO

Александра Глишић
Патуљци са насловних страна 25. јануара у биоскопу VIDEO

Бањалука - Нови филм редитеља Милорада Милинковића "Патуљци са насловних страна", са Горданом Кичићем у главној улози, стиже 25. јануара у бањалучки "Синеплекс Палас".

У овом остварењу Милинковић доноси причу о људима који не презају ни од чега на путу до славе.

Гордан Кичић игра Николу, водећу звијезду ријалити програма који се зове "Три минута славе". Она има четрдесетак година и он безобразно вријеђа људе који се на тај шоу пријаве и због тога је јако цијењен и одлично плаћен.

Његове злобне и отровне ријечи магнетски привлаче гледаоце и рејтинге дижу до небеса.

Осим тога, он смишља и разне друге ријалити формате, као и разне скривене камере.

Његов живот је заправо ријалити програм. А његов најбољи пријатељ Зоран (Борис Миливојевић) је власник медијске куће која се бави производњом разних ријалити програма, а жена његовог пријатеља Мира (Тамара Крцуновић) је његова највећа љубав из младости, што, наравно, нико осим њих двоје не зна.

Николин живот почиње да се мијења у тренутку када смишља начин како да од младе дјевојке коју гура њена амбициозна мајка, направе звијезду. Смјештају јој скривену камеру која се отима контроли и он почиње да се пита - је ли све то заправо намјештаљка, тј. скривена камера коју подмећу њему?

Када се увјери да су одређене околности ипак стварне, принуђен је да спасава сопствену кожу на начин на који једино и зна... помоћу ријалитија. Али, он мора да разлучи најважније - да ли је цијели његов живот један велики ријалити? И шта је у свему стварно, а шта само измишљотина која доноси рејтинге?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана