Објављен први трејлер за другу сезону серије “Сенке над Балканом” VIDEO

N1
Објављен први трејлер за другу сезону серије “Сенке над Балканом” VIDEO

Након огромног успјеха који је постигла прва сезона, током претходних мјесеци уиграна екипа, са аутором и редитељем Драганом Бјелорлићем на челу, снимала је наставак популарне серије “Сенке над Балканом”.

Пред нама је први трејлер који не само да нам представља нове ликове, већ и наслућује да ће “Сенке 2” бити још мистериозније.

Главни ликови Тане (Драган Бјелогрлић) и Станко (Андрија Кузмановић) се поново налазе у срцу мистерије која може промjенити судбину Европе. Међународне завјере, тајна друштва, екстремне идеологије, нарко ратови, декаденција у освит катастрофе, историјска је позадина узбудљиве потраге за решењем мистерије језивих злочина који потресају Београд 1934. године.

Још амбициознија у приказу скривене историје Балкана, ова сезона ће дати спектакуларну мјешавину акције и драме, мистерије и напетости, водећи нас од блатњавих улица Јатаган мале, па све до блиставих Бечких коридора власти.

Епски замах, узбудљива акција, живописни нови и стари ликови учиниће да друга сезона “Сенки над Балканом” оде корак даље у подизању стандарда домаћег играног програма.

И у другој сезони, уживаћемо у ролама које тумаче Марија Бергам, Ненад Јездић, Горан Богдан, Јована Стојиљковић, Милош Самолов, Срђан Жика Тодоровић, Гордан Кичић, Никола Ђуричко, Небојша Дугалић, Бранимир Брстина, Марко Живић, Тони Михајловски, Петар Арсовски, али и у новим ликовима који су додељени Наташи Нинковић, Леони Парамински, Богдану Диклићу, Весни Тривалић, Марку Грабежу и Игору Ђорђевићу.

Креатор и редитељ серије је Драган Бјелогрлић, музику и овог пута потписује Магнифико, а емитовање је планирано на јесен 2019.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана