Наставак “Сенки над Балканом”освјежен великим глумачким именима

Агенције
Наставак “Сенки над Балканом”освјежен великим глумачким именима

Опово - Након огромног успјеха који је постигла прва сезона, велика и уиграна екипа, са аутором и редитељем Драганом Бјелогрлићем на челу, вратила се поново у Јатаган малу, али са додатно појачаном глумачком екипом.

У новој сезони уведени су и нови ликови, а додијељени су Наташи Нинковић, Богдану Диклићу, Весни Тривалић, Филипу Шоваговићу, Марку Грабежу и Игору Ђорђевићу.

Међународне завјере, тајна друштва, екстремне идеологије, нарко-ратови, декаденција у освит катастрофе, историјска је позадина узбудљиве потраге за рјешењем мистерије језивих злочина који потресају Београд 1934. године.

Још амбициознија у приказу скривене историје Балкана, ова сезона ће дати спектакуларну мјешавину акције и драме, мистерије и напетости, водећи нас од блатних улица Јатаган мале па све до блиставих бечких коридора власти.

Епски замах, узбудљива акција, живописни нови и стари ликови учиниће да друга сезона оде корак даље у подизању стандарда домаћег играног програма.

Емитовање је планирано за 2019. годину. Улоге тумаче Марија Бергам, Ненад Јездић, Горан Богдан, Јована Стојиљковић, Милош Самолов, Срђан Жика Тодоровић, Гордан Кичић, Никола Ђуричко, Небојша Дугалић, Бранимир Брстина, Марко Живић, Тони Михајловски и Петар Арсовски.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана