Након 11 година процурила сцена која је могла да промјени цио филм

Агенције
Након 11 година процурила сцена која је могла да промјени цио филм

Након дугих 11 година један мушкарац открива зашто је кључна сцена која је могла да промјени цио филм "Ђаво носи Праду" ипак избачена у посљедњем тренутку.

Млада новинарка Енди Сакс (тумачи је Ен Хатавеј) машта о озбиљној каријери у модном бизнису, па се пријављује на разговор за посао друге асистенткиње моћне Миранде Пристли (Мерил Стрип), уреднице модног магазина "Рунњаy", познате по окрутности, исцрпљивању својих запослених и фаворизовању одјеће марке Прада.

Тако отприлике почиње радња популарног биоскопског хита из 2006. године "Ђаво носи Праду", који многи гледаоци и добро памте.

Ових дана објављен је видео у којем се види једна од врло неуобичајених сцена, која је у посљедњем тренутку ипак избачена из филма.

Оно због чега је сцена посебна, јесте то што баца потпуно другачије свјетло на цјелокупни расплет филма и показује да окрутна уредница ипак има и своју мекшу страну.

Наиме, на гала вечери на коју долазе све важне личности из свијета модне индустрије налази се и најпознатија уредница са своје двије асистенткиње.

У једном тренутку Мирандин припити супруг започиње мали скандал којим ју је замало осрамотио и довео њену репутацију у питање.

Међутим, млада Енди се у том тренутку сналази и доводи ствари у ред. Оно што је велико изненађење је што јој Миранда захваљује на том гесту, што то је из филма избачено.

"Зашто ово није у филму?", "'Хвала' не постоји у рјечнику Миранде Пристли" и "Драго ми је да су ово избацили, никако се не уклапа", само су неки од многобројних коментара.

Филм је и без спорне сцене остварио велики успјех, а главна глумица Мерил Стрип је захваљујући овој улози добила награду за најбољу глумицу.

Спорну сцену први је на свом Твитер профилу објавио Спенсер Алтхаус, који је тиме изазвао лавину коментара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана