Moderna tehnologija za najbolji filmski doživljaj u banjalučkom “Sinestaru”

Milanka Mitrić
Moderna tehnologija za najbolji filmski doživljaj u banjalučkom “Sinestaru”

Banjaluka - Pomjeranje sjedišta usklađeno s pokretima u filmu, svjetlosni i dimni efekti, snijeg, mirisi, vjetar i kiša - sve to i još više moglo se doživjeti u najnovijoj 4DX bioskopskoj dvorani u Banjaluci.

Ova dvorana je jedna od šest koje čine multipleks “Sinestar”, koji će biti otvoren 29. marta u tržnom centru “Delta planet”.

Prateći efekti koje tehnologija ove dvorane pruža donijeli su prisutnim gledaocima, koji su među prvima imali čast da posjete ovu dvoranu, jedan poseban doživljaj gledanja novog filma iz “Marvelovog” univerzuma - “Kapetanica Marvel”.

Regionalna direktorica “Blic-Sinestara” Jadranka Islamović objasnila je da je ovo jedinstveni bioskopski doživljaj, upotpunjen najsavremenijom tehnologijom, te da je ovo samo jedan dio svega što će banjalučka publika moći da iskusi u novom bioskopu s pet zvjezdica.

- Mi smo srećni što smo u Banjaluci, jer je prekrasan grad. Ovo je na­š četvrti bioskop u zemlji i 22. u regiji. Banjaluka voli bioskop, bioskop voli Banjaluku. Nadam se da će “Sinestar” biti mjesto na koje će se rado dolaziti. Trudićemo se da pružimo maksimalan doživljaj i maksimalnu uslugu - rekla je Islamovićeva.

Zahvaljujući fantastičnim efektima svim filmoljupcima će biti omogućeno doživljavanje filmova svim čulima i pruženo interesantnije i realističnije iskustvo.

Posebnost novog multipleksa u Banjaluci je i u vrhunskoj tehnološkoj opremljenosti svih dvorana. Ovaj bioskop je opremljen “Barco” laserskim projektorima. Najnovija tehnologija laserskih projektora donosi posebniji spektar boja i izuzetan kvalitet slike. Dvorane su opremljene najsavremenijom digitalnom tehnologijom, a kvalitet doživljaja upotpunjuju i “wal to wal” platna premazana srebrom i “Dolby Digital EX”.

Pored ugođaja gledanja filmova upotpunjenog modernom tehnologijom, ovaj bioskop će, uz dizajnerski bar sa terasom i bibliotekom, rođendaonice i druge sadržaje, pružiti posjetiocima jedan udoban kutak u kojem će svako moći da pronađe nešto za sebe. Takođe, posjetioci će imati mogućnost da koriste “Loylty programLodžaltdž program” za sakupljanje bodova i kupovnu ulaznica putem interneta, ali i da uživaju u drugim pogodnostima i uslugama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana