Leonardo Dikaprio u tajanstvenoj priči

Glas Srpske
Leonardo Dikaprio u tajanstvenoj priči

Los Anđeles - Slavni reditelj Kventin Tarantino najavio je da namjerava da snimi film o ubistvima koja su 1969. godine počinili Čarls Menson i njegova "porodica".

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio zvanično je potvrdio da će glumiti u Tarantinovom devetom filmu. Zvijezda filma "Titanik" tumačiće ulogu glumca u godinama.

Deveti Tarantinov film imaće snažnu atmosferu "Petparačkih priča", a kruže glasine da će se u ovom ostvarenju pojaviti i druga poznata holivudska lica, poput Breda Pita, Toma Kruza i Margo Robi, mada to još nije potvrđeno.

Dikaprio je ulogom Džeka u filmu "Titanik" 1997. godine stekao svjetsku slavu. Kasnije se pojavio u filmovima Martina Skorsezea "Bande Njujorka" (2002), "Avijatičar" (2004) i Pokojni (2006). Veoma zapaženu ulogu ostvario je i u filmovima "Vuk sa Vol strita" i "Zatvoreno ostrvo".

Ono što upada u oči jeste da je Tarantino prilično tajnovit u vezi sa svojim novim filmom. Jedino što je do sada otkriveno jeste da se u centru radnje filma ne nalazi Menson, već glumac koji pokušava da uspije u filmskoj industriji.

Slavni reditelj prvobitno je trebalo da snima film u saradnji sa kompanijom Harvija Vajnštajna, ali nakon niza optužbi za seksualne napade upućene Vajnštajnu, Tarantino će svoj film snimiti sa kompanijom "Soni pikčers".

Tarantino je veliku popularnost stekao početkom devedesetih godina kada je, nakon što je stvorio uspješnu karijeru pisca i scenariste, počeo i da režira.

Njegovi filmovi poznati su po oštrim dijalozima, neskrivenom nasilju, fragmentarnoj hronologiji i opsesiji pop kulturom. Tu su i izmišljene robne marke koje se pojavljuju u svim njegovim ostvarenjima.

Gotovo kao i njegovi filmovi, popularna je i njegova lična pojava u liku brbljivoga štrebera koji u stopu prati najnovije trendove i ima enciklopedijsko znanje kako popularnog, tako i umjetničkog filma.

Sada se pojavila još zanimljiva priča, da Tarantino navodno namjerava da snimi film u franšizi "Zvjezdane staze" zajedno sa scenaristom Markom L. Smitom, autorom "Povratnika".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana