Критичари сложни: Ово је најгори филм у 2017. години VIDEO

Агенције
Критичари сложни: Ово је најгори филм у 2017. години VIDEO

Ако сте мислили да Вил Смит није могао да прође горе након "Одреда отписаних" (Suicide Squad), очигледно сте погрешили.

Његову нову футуристичку драму "Брајт" (Bright), коју је снимио за Нетфликс, критика је врло лоше примила.

На скали познате странице за филмске рецензије "Ротен томејтос", "Брајт" има само 32 одсто, што је прилично лош резултат.

"Постоји досадно, постоји лоше, а постоји и 'Брајт' - филм који је толико ужасан да ће републиканци покушати да га претворе у закон овог Божића. Од режисдера 'Одреда отписаних' и сценаристе 'Виктора Франкенштајна' долази нова доза пакла која представља њихово ново дно. Досадно и испразно мучење које оставља утисак да је направљено само да оправда пређашње промашаје. Једина ствар предвидљивија од приче о полицајцима јесте идеја да ће за крај године оставити оно најгоре. Екипа иза 'Имоџи филма' бар је признала да је направила с****. Бар су се потрудили да то мало украсе", написао је Дејвид Ерлих с Индивајера.

"Честитамо, Нетфликсе! У стању сте да направите једнако гротескан, смртно досадан и безнадежно збуњујућ акциони филм као и стереотипна холивудска индустрија. Ако ништа друго, 'Брајт' је огроман дар Нетфликса великим студијима за Божић/Хануку јер показује да тај гигант стриминга не успијева да реплицира такозване блокбастере", пише у критици магазина Форбс.

Режисер Дејвид Ајер одлучио је да узврати критичарима.

"Ове критике иду на мој фрижидер. Највећи комплименти су снажне реакције, а ово је ј***но епска критика. То је забаван филм. Заиста умијете с ријечима, господине Ерлих. Волео бих да прочитам неки ваш сценарио", написао је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана