Film Stado Nikole Koje premijerno 1. decembra

Aleksandra Madžar
Film Stado Nikole Koje premijerno 1. decembra

Banjaluka - Prvo rediteljsko ostvarenje Nikole Koje, satirična komedija "Stado", premijeru u Banjaluci doživjeće 1. decembra, a pred publikom u multipleksu "Palas" pokloniće se neka od najvećih imena srpske kinematografije koja su ostvarila uloge u filmu.

Ovu informaciju za "Glas Srpske" potvrdila je i portparol multipleksa "Palas" Marina Popović i dodala da je Nikola Kojo izrazio posebnu želju da bude organizovano i predstavljanje njegovog prvenca u Banjaluci.

Pored Koje, u filmu za koji je scenario pisao Nebojša Romčević glume i Vesna Trivalić, Nikola Đuričko, Nataša Ninković, Zoran Cvijanović, Goran Šušljik, Mira Banjac, Vojin Ćetković, Srđan Timarov, Branislav Trifunović...

Kako je Nikola Kojo ranije objasnio, "Stado" je idealan naziv za film, jer glumci nerijetko srljaju u život, ne braneći se od prepreka koje se pred njih postavljaju, pa su nalik ovčicama.

Premijeru u Srbiji film je trebalo da doživi sinoć, a sljedeće godine će biti emitovan i na televiziji. On je najavio i seriju "Klasa", koja će imati pedesetak epizoda, pa je ovaj film svojevrsna najava tog projekta.

- Ono što povezuje sve nas ovde je strast sa kojom pristupamo svojoj profesiji i film upravo to prikazuje. Kada pogledate ekipu, svi glumci su igrali u deset najgledanijih filmova u zemlji - istakao je nedavno glumac Zoran Cvijanović koji tumači lik Cvije.

Zbog snimanja "Stada" iz Dubaija je doputovala glumica Vesna Trivalić, jer, kako kaže, to što već dugo živi van Srbije ne znači da je ne dotiču stvari koje se tiču njene profesije.

- Tumačim lik glumice Vide i branim ljubav, bezuslovnu, mladalačku ljubav, kojoj životna dob ne može ništa. Jako se radujem tome što ću igrati s Natašom Ninković, jer smo mi do sada imale samo jednu kratku scenu i shvatile smo da želimo još - objasnila je neprevaziđena Vesna Trivalić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana