Zvornik: Zapaljen auto žene mafijaša

Goran Obradović
Zvornik: Zapaljen auto žene mafijaša

Zvornik - Policija traga za nepoznatim osobama koje su u zvorničkom naselju Meterize zapalile automobil "fijat punto" vlasništvo Danice Todorović (26), supruge poznatog zvorničkog kriminalca Zdravka Boškovića zvanog Bebe.

Požar na vozilu, koje je ima tablice Srbije, zvorničkoj policiji je prijavljen u subotu oko 2.25 časova.

U Centru javne bezbjednosti Bijeljina rekli su, navodeći inicijale, da je Todorovićeva prijavila policiji da je zapaljen njen automobil koji je bio parkiran ispred kuće.

- Tokom uviđaja policija je izuzela određene tragove koji će biti poslati na vještačenje, poslije čega će se znati da li je požar podmetnut ili je došlo do samozapaljenja - rekli su u policiji.

Izvor blizak istrazi ispričao je da je na "fijatu" u potpunosti izgorio prednji dio i motor.

- Postoji velika mogućnost da je požar podmetnut, a da je meta piromana bio njen suprug Bošković s obzirom na to da je hapšen više puta zbog droge - istakao je naš izvor.

Jedan od mještana Meteriza koji živi u neposrednoj blizini mjesta gdje se dogodio požar kaže da neke komšije kažu da je uzrok požara neispravna elektroinstalacija, a drugi da je požar podmetnut.

Inače, Bošković je sa još šest osoba uhapšen prošle godine u okviru akcije "Ulica", a sve zbog šverca kokaina i heroina.

Većina uhapšenih radili su kao ulični dileri heroina i kokaina zbog čega je akcija  dobila naziv "Ulica". Bošković je hapšen i 2005. godine ali zbog krađe i preprodaje vozila. Policiji je poznat po činjenju još nekih krivičnih djela.

Nepoznate osobe su tokom vikenda i u Sarajevu zapalili automobilom "ford mondeo" od T. H. iz Sarajeva, a u Čapljini je zapaljen automobil "ford fokus" vlasništvo frizera Dajane Miočević. Ni zbog ovih paljevina niko nije uhapšen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana