Zvornik: Pronađeno tijelo ubijenog dječaka, ujna pritvorena, a ujak pušten

nezavisne.com
Zvornik: Pronađeno tijelo ubijenog dječaka, ujna pritvorena, a ujak pušten

Zvornik - Tijelo dvogodišnjeg Lazara Rebića, koji je ubijen u mjestu Donja Kamenica, kod Zvornika, pronađeno je u šumi i izvršena je ekshumacija, potvrdio je za "Nezavisne novine" izvor blizak istrazi.

Sagovornik Nezavosnih dodaje da će obdukcija tijela biti obavljena za nekoliko sati, kada bi preciznije trebalo da bude utvrđen i uzrok smrti.

Podsjetimo, Okružno tužilaštvo u Bijeljini zatražilo je određivanje pritvora za Mijata Stankića (38) i njegovu nevjenčanu suprugu Fatu Durak (34), osumnjičene da u okolini Zvornika na monstruozan način ubili dvogodišnjeg Mijatovog sestrića Lazara Rebića.

 "Nezavisne" saznaju da je Okružni sud u Bijeljini odredio pritvor za Durakovu, a ta mjera počinje 22. avgusta i može trajati do mjesec dana, dok njen nevjenčani suprug neće biti pritvoren.

 "Sud je donio rješenje po kojem se odbija prijedlog Okružnog tužilaštva Bijeljina da se odredi pritvor i za osumnjičenog Mijata Stankića, jer za to nisu ispunjeni zakonom propisani uslovi", otkriva sagovornik "Nezavisnih" iz Okružnog suda Bijeljina.

Osumnjičeni su priznali ubistvo dječaka, koji ima i jednogodišnjeg brata, a koje je majka napustila.

Djeca su dodijeljena ocu, a on ih je, pošto radi, povjerio punici, koja je bolesna, pa su ih čuvali ujak i ujna, u Donjoj Kamenici kod Zvornika.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana