Зворник: Пронађено тијело убијеног дјечака, ујна притворена, а ујак пуштен

nezavisne.com
Зворник: Пронађено тијело убијеног дјечака, ујна притворена, а ујак пуштен

Зворник - Тијело двогодишњег Лазара Ребића, који је убијен у мјесту Доња Каменица, код Зворника, пронађено је у шуми и извршена је ексхумација, потврдио је за "Независне новине" извор близак истрази.

Саговорник Незавосних додаје да ће обдукција тијела бити обављена за неколико сати, када би прецизније требало да буде утврђен и узрок смрти.

Подсјетимо, Окружно тужилаштво у Бијељини затражило је одређивање притвора за Мијата Станкића (38) и његову невјенчану супругу Фату Дурак (34), осумњичене да у околини Зворника на монструозан начин убили двогодишњег Мијатовог сестрића Лазара Ребића.

 "Независне" сазнају да је Окружни суд у Бијељини одредио притвор за Дуракову, а та мјера почиње 22. августа и може трајати до мјесец дана, док њен невјенчани супруг неће бити притворен.

 "Суд је донио рјешење по којем се одбија приједлог Окружног тужилаштва Бијељина да се одреди притвор и за осумњиченог Мијата Станкића, јер за то нису испуњени законом прописани услови", открива саговорник "Независних" из Окружног суда Бијељина.

Осумњичени су признали убиство дјечака, који има и једногодишњег брата, а које је мајка напустила.

Дјеца су додијељена оцу, а он их је, пошто ради, повјерио пуници, која је болесна, па су их чували ујак и ујна, у Доњој Каменици код Зворника.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана