Жену прогутао пламен

Н. Т.
Жену прогутао пламен

Угљевик - Милица Васић (54) из Угљевичке Обријежи код Угљевика изгорјела је у пожару који је петак изазвала непажљивим коришћењем упаљача у својој кући.

Према незваничним информацијама, несрећна жена је пожар изазвала у дневном боравку, а ватра се брзо проширила и захватила ту просторију. Супруг и син страдале жене су угасили већи дио пожара, али, нажалост, нису успјели да је спасе. Очевици кажу да је призор у кући био језив. Усљед пламена и густог дима жена је страдала, а њено тијело, које је било потпуно угљенисано, пронађено је крај тросједа. Дневни боравак и сав намјештај су изгорјели.

Из Полицијске управе Бијељина, наводећи иницијале, казали су да им је овај случај пријавио супруг настрадале жене.

- На лице мјеста изашли су ватрогасци, који су угасили ватру и тада је пронађена страдала жена. Увиђајем је утврђено да је до пожара дошло највјероватније усљед непажње настрадале приликом коришћења упаљача - казали су у ПУ Бијељина.

Према незваничним информацијама, страдала је имала здравствених потешкоћа. Њена комшиница, која није жељела да јој објавимо име, казала је да је Васићева живјела са супругом и сином и да је ријеч о складној породици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана