Жена погинула, седморо повријеђених

Nezavisne.com фото: klix.ba
Жена погинула, седморо повријеђених

Нови Травник, Тузла - Жена, чији идентитет није саопштен, погинула је када је синоћ возилом слетјела с пута у насељу Маргетић, код Новог Травника, а у тој несрећи, те у још двије незгоде на подручју Тузле и Сребреника, повријеђено је укупно седам особа.

Из полиције нису могли да саопште детаље трагедије, али су потврдили да су у возилу са несрећном женом биле још три особе, које су повријеђене, колико их је повријеђено и у судару у Тузли., пишу Независне новине.

Уна С. (18) из Тузле, те још двије особе, задобили су повреде у овом граду на раскрсници код Црвених 7, када је осамнаестогодишњакиња BMW-ом, највјероватније због неприлагођене брзине, ударила у семафор, а онда у аутомобил алфа ромео који се кретао супротном саобраћајном траком.

У тој саобраћајној незгоди повреде су задобили А.М., који је био на сувозачевом мјесту у BMW-у, и В.С., возач алфа ромеа.

Након овог судара сви они су превезени у Универзитетски клинички центар Тузла, гдје су задржани на даљем лијечењу.

Увиђај су обавили службеници Полицијске станице Центар ПУ Тузла, а о незгоди је обавијештен дежурни кантонални тужилац. Истрага се наставља.

Истрагом ће бити утврђене и прецизне околности под којима је тридесетдвогодишњи Тузлак А.Ч. повријеђен у слијетању камиона којим је управљао. Та незгода догодила се на магистралном путу Тузла - Орашје, у Орловој клисури, у насељу Потпећ, код Сребреника, а у њој је камионџија задобио тешке повреде.

Он је изгубио контролу над камионом, који је потом слетио са коловоза и упао у корито ријеке Тиње, а возач је прије тога испао из кабине. Претпоставља се да се то десило због брзине неприлагођене условима на путу.

"Возач је испао из кабине, а камион се наставио неконтролисано кретати, након чега је прво ударио у дрво и бетонско корито, а потом и у дрвени угоститељски објекат с десне стране пута. Потом је камион слетио у корито ријеке Тиње", навели су извори са мјеста догађаја.

Повријеђеном камионџији прва помоћ указана је у Хитној служби Дома здравља Сребреник, а потом је превезен на Одјел неурохирургије Универзитетског клиничког центра Тузла. Како се сазнаје, љекари су му ту констатовали тешке повреде.

"Увиђај на мјесту догађаја извршили су припадници Одјела криминалистичке полиције Полицијске станице Сребреник. Истрага се наставља", казали су из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана