Због зеленашења ухапшена два лица у Приједору, једно у Брчком

Срна
Због зеленашења ухапшена два лица у Приједору, једно у Брчком

Приједор - Припадници Управе за организовани и тешки криминалитет Републике Српске и приједорске Полицијске управе Приједор данас су ухапсили два лица из Приједора и једно из Брчког осумњичена за зеленаштво у дужем периоду на штету великог броја особа.

Начелник Полицијске управе Приједор Далибор Иванић рекао је на ванредној конференцији за новинаре да су ухапшена лица чији су иницијали К.Г. /44/, повратник у вршењу кривичних дјела, и К.С. /38/ из Приједора, те у Брчком лице М.Т. /42/ из дистрикта.


"Ова лица осумњичена су да су у дужем периоду на подручју Приједора починила кривично дјело зеленаштво на штету великог броја грађана", навео је Иванић.

Он је додао да су, уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор и према наредби судије приједорског Основног суда, претресени стамбени објекти које су користили осумњичени, те извршена криминалистичка обрада ухапшених.

Иванић је напоменуо да ако има оштећених грађана то треба да пријаве полицији.

На конференцији је потврђено да акција кодног назива "Лоан" траје четири мјесеца, иако постоји сумња да су осумњичени ово кривично дјело вршили и дужи период.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана