Zapalili suzuki i pobjegli u minsko polje

Agencije
Zapalili suzuki i pobjegli u minsko polje

Trebinje - Policija traga za dvojicom muškaraca koji su juče zapalili "suzuki vitaru" u mjestu Duži kod Trebinja, a zatim pobjegli, potvrđeno je u Policijskoj upravi Trebinje.

Prema nezvaničnim informacijama, tandem je umakao u šumu koja se nalazi na granici Republike Srpske i FBiH i u kojoj je minsko polje.

Pomenuti dvojac je na područje Trebinja došao iz Ravnog u FBiH, gdje su pobjegli saobraćajnoj policiji. Saznajemo da su pripadnici FUP-a pokušali da ih zaustave u mjestu Ivanjska, ali su se oni oglušili o naređenje i krenuli prema Trebinju.

- Policija iz Ravnog odmah je obavijestila kolege u Trebinju koji su krenuli da presretnu bjegunce. Primijetili su pomenuto vozilo u mjestu Duži, a iz njega su ubrzo izašla dva nepoznata lica koja su zapalila vozilo, a zatim se uputila ka obližnjoj šumi. Auto je brzo obuhvatio veliki plamen i on je izgorio, dok su bjegunci uspjeli da umaknu u šumu - kazao je izvor blizak istrazi.

Požar na vozilu ugasili su pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje. U PU Trebinje su istakli da su obavili uviđaj i da je u toku istraga o ovom slučaju.

 

R. Mi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana