Vranje: Pucao vozaču u srce poslije udesa

Agencije
Vranje: Pucao vozaču u srce poslije udesa

Vranje - U selu Ranutovac u okolini Vranja oko 11.30 dogodio se stravičan zločin, kada je jedan muškarac pucao u srce čovjeku s kojim se prethodno sudario automobilom.

Vozač "reno klia" udario je na lokalnom putu u auto "jugo florida", kojim je upravljao osumnjičeni za ubistvo. "OK radio" iz Vranja javlja da je ukupna šteta bila manja od 1.000 dinara ( oko 90 evra)

Poslije udesa došlo je do svađe, tokom koje je vozač "jugo floride" iz sela Žitorađe kod Hana, koji je u vozilu bio sa suprugom i dvoje djece, izašao iz svog automobila i pištoljem "tetejcem" pucao direktno u srce vozaču drugog vozila.

Nakon zločina, vozač "floride" je bacio pištolj i ostao na putu, pored svog vozila.

"Na državnom putu drugog reda kod Vranja, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj nije bilo povređenih. Sumnja se da je nakon sudara i kraće rasprave, vozač Srđan Aleksić pištoljem koji je legalno posedovao, usmrtio Ljubišu Nikolića. Uviđaj su izvršili zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju i policijski službenici Policijske uprave u Vranju", rekao je za "OK radio" portparol Policijske uprave Vranje Dragan Stamenković.

"Reno" je, prema saznajima "Blica", francuskih registracija, a vozio ga je muškarac star oko 45 godina, rodom iz Leskovca.

On je uhapšen na mjestu nesreće.

Šteta na automobilu, kako su procenili saobraćajci, manja je od 1.000 dinara, jer je samo ogreban dio zadnjeg branika i tako stare „floride".

Saobraćaj na magistralnom putu Vranje – Niš više od dva sata odvijao se veoma otežano, jer su se vozila preusmjeravala na autoput koji je još uvijek u izgradnji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana